Peace and Love, Borlänge -08

Välkommen hem mig själv, det har varit en jävligt rolig, galen, och svettig resa. Peace and Love, Borlänge från Måndag till Söndag, en veckas supande och flera mer eller mindre trevliga upplevelser. Är i vilket fall ett vrak nu, snorar sönder efter 6 nätters tältande i kyla, däremot vaknade man svettandes med tio kilo kläder på sig och inte en enda luftmolekyl kvar i tvåmannatältet som jag delade med mannen min Christian.

Måste säga att det var jävla upplevelse, de första tre dagarna var temadagar (supdagar) men några "föreläsningar" och uppträdande såg man inget utav, nej minsan det blev nog mer festande för oss...

Vi som var där tillsammans: Jag, Christian, Bea, Robin, Lina, Rickard, Fredrik, Hagman, Frida och Pär. Plus lite andra kompisar t.ex. Erik, Blopp, Robert & hans flickvän Sanna.


Banden jag såg

(torsdag)

The Hives.  Jävligt ballt, jag Bea & Lina dansade oss söndriga och svettiga
Jason Mraz.. Han är underbar, fast lyssnade inte på så många låtar men fint var det absolut!
Mando Diao. De är ett grymt liveband, jag och Christian satt vid sidan om och myste till musiken och kommenterade folks kläder och pratade om allt och inget. That's life!

(fredag)

Kent. Kan inte säga annat än att jag älskar deras musik. Vi satt däremot långt bak och såg inte scenen, som om det var röj eller inte? Det kan jag inte svara på. Men har sett dem live förut och då var det inte den mest fartfyllda konserten direkt, fastän musiken var klockren!

(lördag)

69 eyes. Hmm, verkligen inte min musiksmak plus att jag mådde sjukt illa.
Mustasch. Mådde fortfarande illa och såg därför bara några låtar, men det jag såg imponerade mig absolutly!
Johnossi. Åh galet bra är dem, jag och Bea satt lutade mot ett stängsel lyssnade på den sprudlande musiken och njöt.
Håkan Hellström. Oh my fucking god, vi dansade hela konserten, förutom myslåtarna som vi vilade våra snabbt bultande hjärtan till i varandras armar. Det var galet. Jag älskar Håkan. Jag älskar musiken. Jag älskar mina vänner. Jag älskar Christian Holmstrand. Konserten slutade med att vi var genomblöta av svett och jag och Christian dansade lungt med armarna om varandra till Det är så jag säger det, medan våra vänner gick tillbaka till campet. Kärlek.



Tack så jävla mycket allihopa för en vecka att minnas!
Och tack så jävla mycket för att jag har ett mysigt välkomnande hem att komma hem till, det är fan guld värt.

Bilder kommer snart på http://gomyownway.bilddagboken.se/


Peace and love /Julia

Midsommar

Måste säga att midsommar var ok och inte mer än så, trevligt folk, men han int snacka med alla eftersom det hände något inte så roligt och fick därför inpulsen att be alla att gå. Vi var alltså hemma hos mig och blev väl en sådär 10-20 pers! Ska däremot nog aldrig ha "fest" igen, mycket goare att vara hemma hos någon annan, man kan dra när man känner för det och inte känna sig tvungen att ha en fest som pågår till 7 på morgonen. Så tack som fan Peace and love att ni blir de nästa partyvärdarna som kommer att hålla igång oss 24 h i 6 dagar den närmaste veckan.

Btw en stor eloge till Caroline och Jay som städade mitt hus utan att jag ens bad er att hjälpa, det underlättade min morgon idag enormt! Hjärtan av guld har ni,  så är det <3

Idag har jag och Chrillan vart på ica och bunkrat upp oss inför den kommande veckan i Borlänge. Fast slängde nog mer än hälften av de pengarna som mamma och papp lämnat på hårspray, makeup-remover, hårklämmor, tofsar mm. Men tro mig det var nödvändigt!
Nu är vi fit for fight iaf! Peace and love here we come (och nej det SKA inte regna så shut up yall)



XXOO GOSSIP GIRL HEHEHEHHE

Krossad ruta och hundra bullar

Sitter hemma i vardagsrummet och regnet öser ner utanför fönstret. Åh så mysigt det är, att vara hemma är så underskattat. Jag har stressat som en galning i veckor (om inte månader?) och har nu lovat mig själv att ta det lungt, att inte stressa upp mig över småsaker och att hellre komma ½ timma, timma efter alla andra istället för att få panik.

Idag vaknade jag av att det var massa folk i huset, för att sätta upp lamelgardiner, nog för att de inte har sommalov men kan de inte ta hänsyn till de som har det? Sedan blev jag uppdragen vid halv tio för att någon skulle installera larmet för huset. Puh. Men man ska inte klaga!
Hur som helst så bar det av till ica kvantum i lerum med min syster Sofia för att handla, vi for vidare till hennes kollektivhem i fräntorp, och sedan in till stan. I stan hämtade vi upp Sofias flickvän Kajsa och deras kompis Emma, som hade varit och repat, i backluckan ställde vi deras förstärkare och när vi sedan kör ut på vägen så *BAM-KRAS* välter förstärkaren in i fönserrutan i backluckan av mammas och pappas bil... Ajdå. Men pappa tog det hela med en klackspark och sa bara "shit happens". Och precis så är det, Shit happens life goes on.

Väl hemma bakade Sofia och jag plåtar efter plåtar med bullar. 7 plåtar med ca 20 på varje, så på ett ungefär 140 bullar. Här ska gödas...

Imorgon är det midsommar och är gaaanska så pank. Blir nog att chilla hemma hos mig med kompisar, det är ju faktiskt inte långt kvar till Peace and Love, och då jävlar ska vi supa skallen av oss. Haha.


Lots of Love, Juliet

Peace and love here we come!

Shit mannen idag har vi köpt värsta feta tältet till Peace and love. Vi införskaffade även var sin solstol jag och chrillemannen, + ett partytält till hela gänget. Kommer bli sweeeeet! Längtar somfan och tänker inte ge en sur min på hela resan! Köpte också våtservetter, så man kan hålla sig lite fräsh! Nu hoppas jag att det löser sig bra med drickan också.

På måndag bär det av och jag hoppas fan att jag får se er där :D

12/7 Backup and shit, och en långfika med Sandra<3

Hello everybody

Sitter at my place, med min lättfil+banan+müsli som sällskap. Har precis varit i staden och haft långfika med Sandra på italienska kafferiet i Vasa (Skulle lätt kunnat sitta där i otaliga timmar till). It was lovely, she is lovely<3 Bästa fucking vänner i 11 år av 17 levande, beat that people!


Lite backup från senaste veckan:

Fredag 6/6 : Picknickfestivalen med vänner, mysigt men ganska segt fakiskt. Blir i och för sig vad man gör det till. Men 3.5orna slank ner för långsamt så det blev inte så jävla party. Efter det så drog i alla fall jag, Christian, Lina & Rickard på Flygans Hage i Vasa. Drack några öl och hade det myspys och ballt! Love u guys<3

Lördag 7/7 : Inflyttningsmiddag hemma hos mig, hur mysigt som helst. Jag och Chrille vaknade upp hemma hos mig, drog ner till Gråbo och badade och handlade. Sedan hjälpte han och Lina mig massor med maten, Tacos wiee cpgott. Det kom massa friends och kvällen blev allmänt awesome<3

10/7 : Skolavslutning, fest hemma hos Emil & Jakob. Det var ballt men fick ett ganska konstigt slut, inga detaljer om det ... Hur som helst så tog jag och Christian 05.42 tåget från staden hem till mig, mamma & pappa gick upp när vi kom hem. Sweet.



Lite sisådär kul inlägg kanske, men roligt för mig när jag är 30 och sitter och kollar tilbaka ;D Haha, men är trött och hungrig nu så ska kolla på Prison Break och äta min kvällsmat, yummie
Julia <3 Mat
Julia <3 Christian
Julia <3 Sandra
Julia <3 Alla sina andra awesome friends
Julia <3 Göteborg
Julia <3 Giraffer
Julia <3 Veckorevyn
Julia <3 Musik
Julia <3 Jättemånga andra balla saker


Seeya<3

Check it out now!

-->KOLLA IN MIN BILDDAGBOK HÄR <--
där hittar ni bilder på mig & mina snygga kompisar,
bilder från picknickfestivalen, min inflyttningsmiddag mm

Kanske... Kanske inte.

För vissa är datorer en oändlig energidryck, sömnen påminner sig inte. Jag förstår dem, livet, världen vidgar sig till att du, just du kan ta reda på saker på en sekund, till att du kan finna din livskärlek i ett hörn i skåne, eller kanske kiruna, eller varför inte bara pojken i huset brevid.
Själv är jag nog inte riktigt sådan, klockan är 00:09 en söndakväll och jag är göratrött. Vill inte veta av tid men den gör sig ständigt påmind. Kanske, jag säger inte att det är så, men kanske håller jag på att gå ner för den där trappan, den som är så förjävligt svår att ta sig upp för igen. Jag säger inte att det är så, jag säger inte heller att det kommer att bli så. Jag säger bara kanske.
Nej, jag är inte 50 år och utbränd, men jag är 17 och jävligt stressad. Fastän mycket som jag stressat över redan är avklarat så sitter det kvar.
Nästan som mensvärk.
Nästan som att gå en mil med skavsår.
It only gets worse.


Kanske borde man följa de där tipsen. Kanske borde man klippa ut de där självpeppande orden ur senaste veckorevyn och klistra upp dem på väggen. Kanske. Kankse inte. Älskar. Älskar inte.
Jag kanske borde börja jogga varje morgon, äta morötter till fredagsmyset och lägga alla mina pengar på skönhetsprodukter istället för en veckas fylla i borlänge, peace and love. Jag säger inte att jag ska. Men kanske.


Jag började skriva på något som skulle bli en bok för ett tag sedan. Eller tja, ett år sedan. Två kanske. Tre? Blev hursomhelst supernöjd med första kapitlet (som visserligen bara är en A4 på datorn men). Jag forsatte lite, men när jag nu blev så nöjd med början så var ju allt annat tvunget att bli lika bra, eller hur? Jag har öppnat upp dokumentet flera gånger sedan dess, men tanken att nu jävlar ska jag fortsätta, men sedan läser jag igenom och tänker hur bra början var... Hur ska jag då... Hur ska jag få det att lyckas, att klicka, att explodera och sjunga. Lika bra som... Lika bra som början.
Jag vet att jag kommer forsätta på den, en dag kommer jag det, och då jävlar.



Jag skulle gärna raka av mig håret. Jag säger inte att jag ska men...


Jag säger bara att... Man kan inte alltid vara stark för att man vill, men det är fan värt att försöka, och styrka ger vilja, som ger mer styrka, som ger mer vilja...

To you my love <3 :

We're in thos togheter by Nine inch Nails

I've become impossible
holding on to when
when everything seemed to matter more
the two of us
(all used) all used and beaten up
watching fate, as it flows
down the path, we have chose

you and me
we're in this together now
none of them can stop us now
we will make it through somehow
you and me
if the world should break in two
until the very end of me
until the very end of you

awake to the sound
as they peel apart the skin
they pick and they pull
trying to get their fingers in
well they've got to kill what we've found
well they've got to hate what they fear
well they've got to make it go away
well they've got to make it disappear

the farther i fall i'm beside you
as lost as i get i will find you
the deeper the wound i'm inside you
forever and ever i'm a part of
you and me
we're in this together now
none of them can stop us now
we will make it through somehow
you and me
if the world should break in two
until the very end of me
until the very end of you

the world is gone we have to hold on x3
the world is gone but we can hold on

you and me
we're in this together now
none of them can stop us now
we will make it through somehow
you and me
even after everything
you're the queen and i'm the king
nothing else means anything

got to go to work then hurry home, got to go to work then hurry home

Sitter in tha skoolwl. Har göööra tråkigt. Väntar på att bea ska komma. Så att vi kan fnissa lite. fniss fniss.
Chrilleponken har varit vaken jätte länge, för att han håller på att göra ett projektarbete om sömn typ. Han är duktigt minsann. Nästan lika duktig som jag. fniss fniss. Nej han är duktigare. Eller okej vi är lika duktiga.

Tycker alla ska hänga på att följa med på picknickfestivalen i kållltorp på fredag! Såg minsann att Navid modiri & Gudarna, & Dearest blake ska spela där band andra. :D gonna be awesome mysigt

Är galet trött, men det är ändå ganska sweet att ha nära till skolan (nära hem från skolan).





petar in en dikt här för att påminna mig om hur mycket jag älskar sommaren



du vet i år är snöflingorna för små, ingen ser
kappärmar för korta, händer når för långt
skorna läcker in slask och blask och sedan
blir vi blåa

fingrar skriver tusen ord i blyerys
suddigum dödar vad ingen får se
en tanke om ett varmare hjärta
som pumpar blod istället för tappar av is

en pojke sa till mig en gång
att jag var ful, men nej jag visste att jag var fin
en pojke säger nu
att jag är vacker, men nej jag vet att jag är ful

söndriga raggsockar hjälper inte frusna tår
vi är för trötta i vintermörkret
skyller ledsamhet på för mycket mörker
och kyla på för lite julstämning

orkar inte hjälpa tillräckligt mycket
för att hjälpa mycket, är inte tillräckligt



sockerdricka.nu: midnattsgata

2/6

Det är galet hur bra jag trivs i nya huset.
Ska ha inflyttningsmiddag för lite kompisar snart också är det tänkt, kommer bli såå mysigt. Funderar lite på vad jag ska laga för mat bara, hmmm. Eller så får det bli inflyttningsfika. Nej middag är ballare!

Har på ett norskt pogramm i bakrunden medan jag sitter vid datorn, Christian är ju nämligen halvnorsk (grr sexigt) så man vill ju kunna förstå vad släkten hans säger. Detta är då min taktik för att lära mig. haha...

Har pluggat som en galning idag. Fjällkursarbete om Flora, skrivit redovisning om Lejonkungen som jag ska redovisa imorgon & skrivit lite på ett stipendie. Vi ska nämligen ansöka om stipendier för att kunna åka ner till Italien och hälsa på våra homiezz. Fick precis ett mail av Marcello, som btw ska komma ner till Sverige i slutet av sommaren :D wieee
Har suttit så länge vid datorn nu att jag har helt ont i ryggen!!! OMGLOL.... öhh.....

MEN MEN, efter skolan på torsdag är jag klar med alla skolarbeten & shit.

Måste gå förbi min arbetsplats också, Moset i lerum hehe, och kolla jobbtider, PUH!

1/6

Hej mina kära vänner

Sitter i nya huset nu, I gotta say I love it! Sjukt varmt äreju men misstänker att det inte beror på huset... hehe, nej men älskar vädret faktiskt, svettigt som sjutton men men. Synd bara att man har skola skola skola kvar.
Flyttlådor och flyttlådor överallt, men det händer grejor här. Har fått massor med tv kanaler, yäy lyckan är gjord! Haha...
Känns konstigt att lämna ett hus som man bott i hela sitt liv, men kan ändå inte känna någon större saknad, but bye bye, you've been good to me!

I fredags var det studentfirande. Vi tog emot Christians syster Andrea i lerum, och var sedan på studentmottagning hemma hos dem, gratis bärs och cider, inte helt fel... Sedan skulle vi vidare och fira våra kompisar, men det känndes mest som att det blev ett virrvarr runt och runt över halva Sverige. Hursomhelst blev det en sväng åt östlunds place, sedan in till stan, åka runt och hämta shit. Till sist hamnade vi på pc, hade ballt somfan! Tyvärr var det bara innan 23:00 som öl/cider kostade 25 spän. Man lär sig något nytt varje dag...

Första natten i huset var awesome, sov 11 timmar med my man C. Sedan blev det fika, med hela familjen + mormor och morfar. De hade med sig hembakad sockerkaka, hembakade kakor & skumpa. Så söta ärom<3


Men nu får det allt ta att bli plugga snart, wish me luck!



1 år och fem månader för mig & Christian idag <3 grattis på oss, älskar dig min karamellkung



, image9


RSS 2.0